Saltea Romance

Nu ați găsit dimensiunea dorită?
Vă ajutăm cu orice dimensiune atipică!

0756 896 511

Certificat OEKO-TEX®

Drept de retur 14 zile

Plata la livrare este posibilă

Comenzi și consultanță online: 0756 896 511

Ridicare disponibilă din Galați la comenzii telefonice.
Vezi detaliile magazinului

Dată Estimativă Livrare + Montaj: 1 Jun - 4 Jun

SKU: saltea-romance Categorii: ,
Consultanță & plasare comandă telefonică!

Descriere

Proprietatile miezului confectionat din spuma poliuretanica High Resilience si Memory Foam, ofera o fermitate optima, asigurând o poziție corectă a corpului si o detensionare a spatelui. Stratul superior de spumă Memory Foam cu grosimea de 5 cm, împreună cu husa matlasată dublata cu bumbac natural, ajuta atat la mentinerea unei temperaturi constante cat si la relaxarea corpului. Capacitatea de autoaerisire și autoreglare a umidităţii, garanteaza odihna de calitate atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarna. Husa saltelei este formata dintr-o tesatura moale si delicata matlasata cu vatelina moale si bumbac de 300gr/mp pe zona de dormit. Acest produs poate fi realizat și la comandă, conform dimensiunilor solicitate de dumneavoastră.

Informații suplimentare
Fermitate

3 / 5

Garanție

5 ani

Greutate

10, 5 kg/mp

Husă

"nedetașabilă

Comandă telefonică
Echipa HEA Home vă oferă Consultanță 24/7 în alegerea saltelei potrivite în funcție de nevoile personale, respectiv medicale!
Vă stăm la dispoziție în intervalul orar 09:00 - 22:00 pentru a vă oferi informații despre stocul disponibil, prețurile și ofertele in derulare, cât și în plasarea comenzii!
Aveți nevoie de ajutor în plasarea comenzii sau doriți sa o realizați telefonic?
Vă stăm la dispoziție prin numărul de telefon: +40 756 896 511
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.