Livrare

Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L.. În ziua livrării veți fi contactat de către firma de curierat, prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat la plasarea comenzii.

Livrarea va avea loc până la domiciliul adresei de livrare indicate de cumpărător sau in imediata apropiere a acestuia. În cazul în care reprezentanţii firmei de curierat considera că este posibil ca livrarea în locul indicat de Cumpărător este de natură să deterioreze Produsele sau locația indicată pentru livrare, îl vor informa pe Cumpărător şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Cumpărătorul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele daune/prejudicii cauzate Produselor sau locației de livrare ca o consecinţă a faptului că livrarea a avut loc conform instrucţiunilor Cumpărătorului.

În cazul în care există deteriorări evidente sau sunt Produse lipsă sau incorecte, aceste constatări vor fi înregistrate în documentele de livrare. Articolele lipsă vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate şi vor fi, de asemenea, înlocuite şi livrate gratuit. Pentru orice problemă apărută în procesul de livrare, Cumpărătorul va contacta S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L. la numarul de Telefon: +4 0756 896 511 sau la adresa de E-mail: officeheahome@gmail.com

Termen de livrare

Livrăm produsele în termen de 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Vă rugăm să luați în considerare faptul că în weekenduri și sărbători legale, procesarea și livrarea comenzilor poate fi amânată.

Zona de Livrare

Livrăm produsele în toată țara.

Retard în Livrare

În cazuri excepționale, pot exista întârzieri în livrarea produselor datorită unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil.

Moduri de livrare

La S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L., ne angajăm să oferim cele mai bune metode de livrare pentru a satisface nevoile clienților noștri. Oferim următoarele opțiuni de livrare:

1. Livrare prin Flota Proprie

Beneficiați de un serviciu rapid și de încredere cu flota noastră proprie. Avantajele includ:

  • Livrare în termen de 24-48 de ore pentru Orașu Galați.
  • Posibilitatea de a programa livrarea la o oră specifică.

2. Livrare prin Curierat

Lucrăm cu unele dintre cele mai de încredere companii de curierat pentru a vă oferi o livrare rapidă și eficientă. Caracteristicile includ:

  • Livrare la nivel național în 2-5 zile lucrătoare.
  • Urmărire online a pachetului.

3. Livrare prin Bursa de Transport

Pentru comenzi mari sau livrări specifice, oferim posibilitatea de a utiliza Bursa de Transport. Acest serviciu este ideal pentru:

  • Comenzi voluminoase sau grele.
  • Livrări în locații greu accesibile sau la distanțe mari.
  • Soluții personalizate și tarife competitive.