Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr.34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor, produsele cumpărate pot fi returnate, fără să fi fost utilizate sau deteriorate, în termen de 14 zile de la primire (mai exact, să ajungă la noi în cel târziu 14 zile de la recepționarea lor de către dumneavoastră), fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor în maxim 14 de zile de la dată returnării, prin mandat poștal sau transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a mărfii (transport marfă și comisioane retur bani) vor fi suportate în totalitate de cumpărător iar returnarea produselor se va face folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea produselor către dvs. (ex.: dacă ați primit produsele prin curier rapid va trebui să ni le returnați tot prin curier rapid).

La returnarea parțială a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul pierde reducerea pentru întreaga comandă. Clientului i se vor restitui banii pentru prețul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicată pentru întreaga comandă. În situația în care la comandă efectuată ați primit și un cadou, acesta va trebui returnat.

Clientul poate solicită returnarea unui produs pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii cu condiția că produsul să se afle în aceeași stare în care a fost livrat (fără urme de utilizare etc). Dacă, după analizarea solicitării conform Procedurii de soluționare a reclamațiilor, se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

Livrarea altui produs decât cel solicitat trebuie semnalată imediat. Clientul poate solicită returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire cu un altul similar sau rambursarea integrală a contravalorii.

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiază de garanțiile legale privind conformitatea produselor. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Produsele sunt însoțite de Documentul scris referitor la drepturile conferite prin Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, cu modificările și completările ulterioare, consumatorului cu privire la garanția legală de conformitate a produselor, emis de S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L., iar garanțiile prezentate prin acest document nu afectează drepturile ce sunt conferite prin lege consumatorului.

Coletele returnate fără notificare prealabilă (telefonic sau prin email adresat la magazin@old.heahome.ro) nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezintă modificări fizice sau semne de purtare. Înainte de a fi returnate, clientul trebuie să se asigure că a ambalat produsele corespunzător pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului.

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport nu a fost efectuată de expeditor! Nu primim colete cu plata ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urmă transportului de schimb sau returnare de produse către S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L.

Se pot efectua returna un produs, țînând cont de cele de mai sus, și în rețeaua de magazine S.C. HEAPLAZA BY BEA S.R.L.